Yläbanneri kuvakooste

korea05.gif

Ovaskan sukuseura ry

korea05.gif

 


Tervetuloa Ovaskan sukuseuraan!

 

Sukutuotteita myytävänä - Tutustu!

 

Tee yhteystietojen muutosilmoitus tästä!

 

   Sukuseura » Tervetuloa


Tervetuloa sukuseuraan

Varmaan moni sivujamme lukenut ajattelee mielessään, ja on oikeutettukin kysymään, mitä hyötyisin sukuseuran jäsenyydestä. Mistä maksan jäsenmaksun? Mitä saan vastineeksi rahalleni? Ovaskan sukuseura on aatteellinen yhdistys, jonka jäsenyydestä ei koidu suurta aineellista hyötyä. Vuodesta 2010 lähtien jäsenetuna on toimitteu painettu Ovaskan sukulehti kerran vuodessa tai kahdessa vuodessa kaikille maksaneille jäsenille sekä kunniajäsenille. Lisäksi uudet jäsenet ovat saaneet myös edelliset sukulehdet samalla kertaa! Lehti on näyttävä, värikäs ja mielenkiintoinen ja sen on tarkoitus toimia Ovaskan sukukirjan jatkeena. Sukulehti onkin näkyvin jäsenelle koituva suora etu.

Sääntöjemme mukaan sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsenten keskuudessa. Näiden tarkoitusperien toteuttamiseksi järjestämme yhteisiä kokouksia, sukupäiviä, kotiseuturetkiä Karjalaan sekä toimintaamme tukevia tilaisuuksia, kuten esim. ”Karjalaisia vanhan ajan iltamia” yhdessä Munukan sukuseuran kanssa. Olemme harjoittaneet sukututkimusta ja laajan työn tuloksena on valmistunut jo viisi Ovaskan sukutaulujen päivitysversiota sekä yksi 256-sivuinen Ovaskan sukukirja. Tämä työ jatkuu voimakkaana jatkossakin. Tiedonvälityksen tehostamiseksi sukuseura on perustanut myös nämä omat internet-sivut.

Normaali jäsenmaksu on 15 euroa/vuosi. Käytössä on myös puolisojäsenyys 7,5 euroa/vuosi, mutta se edellyttää sitä, että toinen puoliso on varsinainen jäsen. Sukulehti ja jäsentiedotteet lähetetään vain täyden jäsenmaksun maksaneille. Puolisojäsenyys korvasi perhejäsenyyden vuodesta 2013 lähtien, eli jäsenen kaikki alaikäiset lapset kuuluvat automaattisesti Ovaskan sukuseuraan.

Sukuseuramme on Karjalan Liiton jäsenyhdistys. Voit halutessasi liittyä Ovaskan sukuseuran kautta myös Karjalan Liiton henkilöjäseneksi maksamalla seuran jäsenmaksun yhteydessä erillisen 20 euron jäsenmaksun. Karjalan Liiton jäsenet saavat neljästi vuodessa ilmestyvän Karjalan kunnailla -lehden sekä Karjala-kortin, jolla saa alennuksia lukuisten yritysten tuotteista ja palveluista.  

Sukuseuran jäsenyydessä parasta on itse toimiminen karjalaishenkisessä sukulaisyhteisössä. Sukuseuran toiminta sekä sen monimuotoisuus ja laatu on oman jäsenistömme käsissä. Tarmokkaita ja idearikkaita jäseniä tarvitaan kehittämään toimintaamme. Toimintamme muodostuu sellaiseksi miksi jäsenistö sen itse haluaa.

Oletko kiinnostunut juuristasi, haluatko vahvistaa omaa identiteettiäsi, haluatko löytää uusia sukulaisiasi, joista et ole aikaisemmin tiennyt mitään tai haluatko olla mukana karjalaisen Ovaskan suvun elävän perinteen säilyttämisessä ja siirtämisessä tuleville sukupolville? Mikäli vastasit myönteisesti yhteenkään kysymyksistäni, sinulla on nyt oiva tilaisuus ja kanava näiden kotisivujen välityksellä liittyä sukuseuraamme.

Tule mukaan karjalaishenkiseen yhteisöön – Ovaskan sukuseuraan!

 

Lue lisää » Jäsenyys

Jäseneksi » Jäsenhakemuslomake (PDF-tiedosto, 31 kt)

 

 

redbox_up.gifSiirry ylös

korea05.gif

Webdesign by Karjalainen internetyhdistys ry Sponsored by ProKarelia Maintenanced by Vell-Made graphics since 2009